Skip to main content

Small Group Trainingen in Woerden

HIIT

springtouw

Een training voor het hele lichaam waardoor je met gemak de alledaagse dingen in je leven doet, zonder blessures op te lopen. Praktisch fit worden dus!

Body Boost

kettlebell

Body Boost is een pittige work-out waar je de oefeningen op eigen niveau meedoet. Een boost voor je lichaam op een lekkere beat en onder professionele begeleiding!

Sol Zumba

zumba les

Hoe je van dansen én wil je je lichaam in shape houden? Dan is Zumba de perfecte work-out voor jou! Op een heerlijke beat en het juiste ritme gaan we aan de slag!

Pilates

pilates

Pilates maakt je fysiek en mentaal sterker! Flexibiliteit, evenwicht en coördinatie verbeteren. Pilates neemt stress weg en werkt voor je algemene gezondheid!

Sol Balance

heartrate-monitor

Een goede training voor lichaam en geest. Een combinatie van fysieke uitdaging en mentale rust vinden, waardoor je letterlijk in balans komt met jezelf!

Sol Yoga

Yoga icoon

Sol Yoga laat lichaam en geest met elkaar verbinden met focus op fysieke en mentale controle en zelfbewustzijn. Na afloop voel je je helemaal relaxed!

Persoonlijk advies over welke training bij jou past?

Maak een afspraak bij Sol Sport in Woerden of kom gewoon langs om vrijblijvend jouw wensen te bespreken.
Je kunt altijd gebruik maken van een gratis proefles om te kijken wat wel of niet voor jou werkt!

Trainen in kleine groepen

Een groot voordeel van onze Small Group Trainingen is dat ze je motiveren om je grenzen op te zoeken en hier bovenuit te stijgen. Elke les biedt voldoende ruimte om op je eigen niveau te trainen én om je grenzen te blijven verleggen. De ervaren instructeur staat voor je klaar om je de les zo uitdagend en verantwoord te laten volgen!

  • small group training sol sport woerden 2
  • small group training Sol Sport
  • bokszaktraining bij Sol Sport
  • personal training sol sport woerden 2

Waarom Small Group Training?

Variatie & continuïteit

Je kiest zelf welke sportles je wilt volgen. Je lichaam krijgt nieuwe prikkels en de lessen blijven leuk en gevarieerd, dus de moeite waard om terug te komen!

Begeleiding & motivatie

Professionele begeleiding en de mentale motivatie om verantwoord het maximale uit je training te halen! Plus trainen bij Sol Sport blijft leuk!

Effectief en leuk

Je sport in kleine groepen. Dat garandeert veel persoonlijke aandacht, een goede work-out en de gezelligheid van trainen in een leuke groep!

Interesse in Small Group Training?

Je krijgt les van een gecertificeerd en ervaren instructeur, welke les je ook kiest. Er is ruimte voor vragen en om de les op je eigen niveau te volgen. Je krijgt veel persoonlijke aandacht, zodat je op de juiste manier, de beste resultaten haalt.

Neem vrijblijvend contact op met Sol Sport Woerden en stel je vragen of boek een gratis proefles. Samen komen we er altijd uit!

Peyman van Sol Sport in Woerden rev