Skip to main content

Personal Training in Woerden

Trainen op de meest effectieve manier

Personal training start met het bespreken van je wensen en een nulmeting. Waar sta je op dit moment en wat zijn je doelen. Op basis daarvan wordt er een persoonlijk trainingsprogramma ontworpen, specifiek gericht op het behalen van jouw sportieve wensen!

Je gaat een persoonlijk trainingsprogramma aan met Peyman. Hij leert de mogelijkheden en beperkingen van je lichaam goed kennen. Daardoor kan hij je blijven pushen, maar weten jullie waar de grenzen liggen. Samen verleggen jullie de grenzen beetje bij beetje. Dat zorgt voor een goede kracht-, spier- en conditieopbouw.

  • personal training Woerden bij Sol Sport met Peyman
  • personal training sol sport woerden 2
  • Personal Training Sol Sport in Woerden

Waarom 1-op-1 begeleiding?

Persoonlijk programma

Een persoonlijk programma, geheel op jouw doelen afgestemd. Gericht om de grenzen van jouw mentale- en fysieke kunnen te verhogen.

Begeleiding & motivatie

Professionele begeleiding en de mentale motivatie om verantwoord het maximale uit je training te halen! Plus trainen bij Sol Sport blijft leuk!

Beste resultaat

Slim, gericht en effectief werken aan jouw sportieve doelen! Elke beweging is afgestemd op jouw sportieve doelen!

Interesse in personal training?

Je krijgt persoonlijk les van Peyman. Dus maximale inzet op het behalen van jouw doelen! Maar misschien wil je liever met je vaste sportbuddy(s) trainen? Personal training kan met maximaal drie personen. Dit doen we om die persoonlijke aandacht te garanderen die je juist bij personal training verwacht en nodig hebt om je resultaten te behalen.

Neem vrijblijvend contact op met Sol Sport Woerden en stel je vragen of boek een gratis proefles. Samen komen we er altijd uit!

Peyman van Sol Sport in Woerden rev